Bij Vriens Horeca service kan ik mijn eigen rooster invullen

daardoor is mijn bijbaan ideaal te combineren met mijn studie

De állerleukste bijbaan in de horeca en events!

Met leuke collega’s kom ik op veel verschillende plekken,

van restaurants tot festivals. Geen week is hetzelfde!

Een veelzijdig en sterk team met goed opgeleid horecapersoneel

Het uitzendbureau met horecatoppers

omdat wij enorm kunnen genieten van tevreden gasten

Perfect opgeleid personeel met een passie voor horeca en evenementen!

persoonlijk – passie – professioneel

Werken in een jong, enthousiast en flexibel team

Verhuurmogelijkheden

Het gemeenschapshuis kan gehuurd worden van maandag tot en met vrijdagmorgen en voor paracommerciële exploitatie in overleg in het weekend van vrijdagmiddag tot en met zondagavond.

Consumpties

Het is de gebruikers van de Vlinderhei niet toegestaan zelf voor consumpties te zorgen. Deze moeten worden gekocht bij de aanwezige beheerder. Het is zonder meer mogelijk om in overleg met de beheerder tot speciale afspraken, zoals buffetten, hapjes, snacks, etc. te komen.

Aan wie verhuurt Vlinderhei?

Primair aan verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties, vervolgens aan overheden, bedrijven en particulieren. Ook het gebruik ten behoeve van basisonderwijs, kinderopvang en peuterspeelzaal behoort tot de mogelijkheden. Indien daarbij sprake is van paracommerciële exploitatie is voornoemde prioritering van toepassing.

Op donderdagochtend is de Vlinderhei vanaf 09:30 tot 12:00 geopend voor buurtbewoners en andere belangstellenden. Toegang is gratis, kom tot rust met het lezen van een krantje, speel een potje biljart, of geniet van een ander tijdsbesteding!

Paracommerciële exploitatie

Hieronder worden initiatieven verstaan die o.a. gericht zijn op ontmoeten, verjaardag- en familiefeesten en wijk- buurtfestiviteiten.
Activiteiten die niet passen binnen de voorwaarden van de gemeentelijke verordening paracommercie en/of het bestemmingsplan zijn niet toegestaan.